Om oss

Kontakt oss

Takstingeniør/byggmester Knut Farestvedt ble etablert i 2003. Med over 30 års erfaring fra byggebransjen, rask levering og høy fleksibilitet i møte med hver henvendelse, garanterer vi deg trygghet og profesjonalitet som vår kunde.

Dokumentert fagkompetanse

Å sette verdi på en bolig er et stort ansvar, og ditt valg av takstmann er følgelig en viktig avgjørelse. Med mesterbrev, medlemskap i Norsk Takst og sertifisering fra DNV GL kan vår bedrift skilte med dokumentert fagkompetanse og høy grad av seriøsitet.

Vi legger vår stolthet i å møte våre organisasjoners krav og forventninger — og du skal trygt kunne sette krav til oss. Vårt nettverk av solide støttespillere inneholder meglerforetak, banker, advokater, forsikringsselskap og offentlige aktører.

Vi starter med dialog

Hos oss starter alle oppdrag med en hyggelig og uforpliktende samtale, omhandlende dine behov og spørsmål. Som bedrift verdsetter vi tett og åpen dialog med våre kunder, og kan garantere ærlige pristilbud uten ubehagelige overraskelser.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt angående våre tjenester — Vi ser frem til å høre fra deg!

Vårt team

Takstingeniør/Byggmester

Knut Farestvedt

Kontor

Ingvill

Kontor

Stephanie

© Takstingeniør og byggmester Knut Farestvedt
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram