Om oss

Knut Farestvedt Invest Limited ble grunnlagt i 2003 av takstmann, byggmester og daglig leder Knut Farestvedt. Med over 30 års erfaring fra byggebransjen, rask levering og høy fleksibilitet i møte med hver henvendelse, garanterer vi deg trygghet og profesjonalitet som vår kunde.

Dokumentert fagkompetanse

Å sette verdi på en bolig er et stort ansvar, og ditt valg av takstmann er følgelig en viktig avgjørelse. Med mesterbrev, medlemskap i Nito Takst og sertifisering fra DNV GL kan vår bedrift skilte med dokumentert fagkompetanse og høy grad av seriøsitet. Vi legger vår stolthet i å møte våre organisasjoners krav og forventninger — og du skal trygt kunne sette krav til oss. Vårt nettverk av solide støttespillere inneholder meglerforetak, banker, advokater, forsikringselskap og offentlige aktører.

Vi starter med god dialog

Hos oss starter alle oppdrag med en hyggelig og uforpliktende samtale, omhandlende dine behov og spørsmål. Som bedrift verdsetter vi tett og åpen dialog med våre kunder, og kan garantere ærlige pristilbud uten ubehagelige overraskelser. Du er alltid velkommen til å ta kontakt angående våre tjenester — Vi ser frem til å høre fra deg!

Knut Farestvedt

Ingvill Martin

Stephanie Martin