Verditakst

Verditaksten er din boligs forventede salgsverdi eller markedsverdi. Når du skal selge bolig, er verditaksten en indikator for hva man normalt kan forvente i markedet. Verditaksten fastsettes av takstmann, og utgjør som regel grunnlaget for lånetaksten. I bolighandelen i dag finner man som oftest verditakst og lånetakst i samme takstdokument.

Prosedyre for en verditakst er at takstmannen utarbeider en rapport etter å ha foretatt befaring og oppmåling av din bolig. Verditaksten inneholder som regel en teknisk beskrivelse og indikasjon av boligens vedlikeholdsbehov. Den gjør derimot ikke like grundig rede for boligens tilstand som en boligsalgsrapport, hvor undersøkelsene gjøres mer inngående.

I sin beregning av boligens verdi tar takstmannen også i betraktning ytre forhold og faktorer som beliggenhet, utsikt, solforhold, kommunikasjon og samt nærhet til f.eks. butikk og skoler.

Trenger du verditakst i Bergen?

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale. Alle oppdrag starter med forventningsavklaring og et konkret pristilbud. Uansett spørsmål om våre tjenester eller vår bedrift — Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss

Telefon Knut Farestvedt : 408 46 491
Telefon Kontor: 400 16 665
E-post: bmkf@broadpark.no


Postadresse:
Kloppedalsveien 37F, 5221 Nesttun
Besøksadresse: Østre Nesttunvegen 16, 5221 Nesttun (Nesttunsenteret, 3 etg.)

Om oss

Knut Farestvedt Invest Limited ble grunnlagt i 2003 av takstmann, byggmester og daglig leder Knut Farestvedt. Med over 30 års erfaring fra byggebransjen, rask levering og høy fleksibilitet i møte med hver henvendelse, garanterer vi deg trygghet og profesjonalitet som vår kunde.